Azi am împlinit un an!!!! click pe poza pentru a mari poza

Azi am împlinit un an!!!!

8 Martie e data de naștere a jocului MagicJoly.ro, chiar de Ziua Internațională a Femeilor.
 
Încă din faza lui de proiect am dorit ca MagicJoly.ro să nu fie doar un loc unde se joacă remi, ci am vrut să readucem atmosfera de prietenie și bucurie din casa unei prietene la care ne întâlneam să ne petrecem timp jucând remi sau chiar atmosfera din casa noastră când jucam remi cu familia.

Acum, după un an, cred că am şi reuşit să facem asta.

Multe doamne care joacă remi pe site ne scriu şi ne mulţumesc pentru această experienţă. Fie că joacă remi între ele, fie că joacă cu Jolie, ne spun că le place jocul, dar şi atmosfera.

Chiar și roboțica noastră, Jolie, a primit complimente și mulțumiri pentru că se află aici și alină multe singurătăți sau bătrâneți.

Să ştiţi, însă, că sunt şi mulţi domni care se bucură de jocul de remi MagicJoly zilnic, iar unii joacă chiar de foarte departe pe țară.

Acum, la ceas aniversar, dorim să vă spunem că ne bucură foarte mult prezenţa voastră în această comunitate şi vă mulţumim că jucaţi remi pe MagicJoly.ro!  
 
Cât despre noi ce să spunem, suntem mereu cu ochii pe joc, vorbim despre el ca despre al treilea nostru copil, avem și câteva regrete pentru că nu reușim să facem suficient de repede ce ne propunem, dar azi, în zi de sărbătoare, să ne bucurăm şi să nu vorbim despre regrete.
 
 La mulți ani, MagicJoly și La mulți ani doamnelor și domnișoarelor!


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Rummy etalat pe Facebook si Facebook Gameroom
MagicJoly.ro

Rummy etalat pe Facebook si Facebook Gameroom

Rummy etalat pe Facebook si in Facebook Gameroom

Mai mult