Despre noi și jocul nostru de remi online pe tablă și etalat click pe poza pentru a mari poza

Despre noi și jocul nostru de remi online pe tablă și etalat

Suntem o echipă mică, dar voinică :), cu multe planuri înainte, care de câțiva ani își dorea să facă un site unde să se joace remi online. 

Au trecut 3, poate 4 ani de când ne-am propus să facem acest site, dar mereu aveam alte și alte proiecte. La începutul anului 2017 am reușit să ne mobilizăm, am învățat ce nu știam din tehnologia cu care am făcut site-ul, am căutat un designer care să ne realizeze un decor care să reproducă atmosfera din copilăria noastră, când ne strângeam toți acasă la câte o prietenă și jucam remi. 

Curând, visul a devenit realitate! Așadar, acum ești invitată în casa lui Jolie, roboțica noastră, expertă în remi pe tablă! Jolie este inteligența artificială, avatarița site-ului, gata oricând să joace remi cu tine, fără a face strategii sau a se supăra apoi dacă va pierde.

Ne-am gândit mult la ce nume să dăm site-ului și, cum cea mai dorită piesă de la jocul de remi este Joly, am ajuns la Magicjoly. 

Aici vrem să fie un loc unde să îți eliberezi mintea de toate grijile de peste zi și să te bucuri de o ambianță frumoasă și de persoane cu care să joci la fel de drăguțe ca tine.  

Sperăm să îți placă să joci remi online pe site-ul nostru în nuanțe de ultraviolet :)! Te invităm la joc!

Cu drag, 
Echipa MagicJoly.ro 

 

 

 


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!
MagicJoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!

Azi, MagicJoly.ro, site-ul de divertisment si remi pe tabla si etalat cu calculatorul, a implinit un an.

Mai mult