Joacă remi cu calculatorul, opțiunea Jolie click pe poza pentru a mari poza

Joacă remi cu calculatorul, opțiunea Jolie

Pe MagicJoly.ro este foarte simplu și comod să joci remi pe tablă și etalat gratis când dorești, indiferent dacă ai sau nu parteneră/partener de joc online!  

Te așezi la masă și începi jocul de remi pe tablă, fără să îți faci cont, partener îți este chiar calculatorul sau Jolie, asa cum i-am spus noi. 

Poți să joci remi cu calculatorul direct pe homepage autentificată/autentificat sau nu, sau poți să alegi joc cu Jolie din pagina "Listă mese".

Dacă vrei sa joci remi etalat cu calculatorul alege această opțiune din meniu "Listă mese". Îți recomandăm să îți faci cont pentru că este extrem de simplu.  

Poți să te folosești de contul tău de facebook și apoi să îți alegi un alt nume care să fie afișat pe site. Poți de asemenea să îți schimbi și poza ta de la facebook. Așa vei rămâne un pic mai anonimă/anonim. 

Dacă nu dorești să îți folosești contul de facebook, trebuie să completezi un mic formular, ne trebuie un nume, o adresă de email și o parolă. Nimic mai simplu și așa poți să îți păstrezi punctajul.  Oricând dorești poți să îți ștergi contul și se vor șterge din baza de date toate informațiile despre tine. 

Ne-am tot învârtit în jurul acestui nume, Joly, pană la urmă cea mai dorită si așteptată piesă a jocului de remi și am ajuns la un frumos nume de fată Jolie. 

Designerul nostru, i-a dat un chip frumos și a așezat-o într-un decor cald, primitor, plin de culoare și obiecte frumoase. 

Jolie nu este doar partenera ta de joc, ea este  avatarița site-ului care te va asista și îndruma în toate paginile site-ului. 

După cum ai văzut, Jolie te așteaptă deja în frumoasa ei casă, pentru a te așeza la masa de joc, așa că intră în competiție și joacă-ți șansele cu inteligență!

P. S. Dacă nu știi regulile jocurilor, vezi link-urile de mai jos:

Nu uita dacă apesi butonul "Ajutor" îți va spune mereu ce ai de făcut și de asemenea nu uita de cele 2 butoane ajutătoare care îți ordonează automat piesele de pe tablă.

Dacă ești fan facebook poți să joci jocul nostru în facebook sau facebook gameroom la link-ul apps.facebook.com/magicjoly sau să ne cauți în secțiunea "Jocuri".

 Dacă ai un telefon cu Android poți juca remi pe tablă pe mobil, atât online cât și offline  

Când te plictisești de Jolie (adică de jucat remi cu calculatorul) poți să încerci să joci remi cu oamenii care sunt la mesele de joc, sau să îți faci propria ta masă și să aștepți să vină alți jucători/jucătoare la masă ta. Vezi aici ce ai de făcut.

Spor la joc și numai combinații câștigătoare să găsești! 


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro
Reguli joc

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro

Blocarea unui jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro se face din fereastra de chat. Apasati butonul +.

Mai mult