Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro click pe poza pentru a mari poza

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro

Nu ne place dar a trebuit sa o facem. Am adaugat posibilitatea de a bloca un jucator atat la jocul de remi pe tabla cat si la jocul de remi etalat MagicJoly.ro

Jucatorul blocat nu iti va mai putea scrie mesaje si nu se va mai putea aseza la masa ta de joc.

Daca sunteti deranjati de un anumit jucator, faceti click pe numele lui, se va deschide fereastra de chat. In fereastra este butonul in forma semnului + . Click pe acest buton/semn va deschide o mica zona cu butonul de blocare si cateva emoji. (Vezi in poza de mai sus).

Apasati butonul "Blocheaza", vi se cere confirmare si daca confirmati, persoana respectiva va fi blocata.

Lista cu persoanele blocate o gasiti in "Contul meu".  Tot de acolo puteti debloca persoanele blocate. Apasati butonul "Sterge". 

Si jucatorii/jucatoarele fara cont (misterioasele/misteriosii) care joaca remi pe tabla sau remi etalat pe MagicJoly.ro pot fi blocatii pe sesiunea curenta.

Ne place foarte mult aspectul jocului, in zona aceasta de chat preferam sa punem butoanele noi aparute decat sa modificam prea mult decorul jocului.

In ultima luna am schimbat si sistemul de notificari, cand un nou jucator/jucatoare isi face o masa noua, pentru a juca remi pe tabla sau pentru a juca remi etalat cu alte persoane nu se mai deschide fereastra de chat ci doar apare un mesaj in zona de sus, dar si butonul "Vreau" pentru a ajunge mai repede la masa de joc.

Sper sa nu fie nevoie sa blocati nici o persoana si sa aveti parte numai de jocuri de remi MagicJoly.ro reusite.

Nu uitati de cea mai frumoasa si desteapta jucatoare virtuala de remi online, imbujorata noastra Jolie, pe care sigur nu va fi nevoie sa o blocati.  


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Masă nouă remi pe tablă și etalat
Reguli joc

Masă nouă remi pe tablă și etalat

Cum joc remi pe tablă și etalat cu alte jucătoare/ jucători la o masă nouă?

Mai mult