Politica de confidențialitate și securitatea site-ului magicjoly.ro click pe poza pentru a mari poza

Politica de confidențialitate și securitatea site-ului magicjoly.ro

Politica de confidențialitate și securitatea site-ului magicjoly.ro  

Confidențialitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noii, prin urmare ne angajăm să respectăm confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale, a datelor de trafic și a conținutului de comunicații. 

Pentru că momentan singura modalitate prin care vă puteți face cont pe site-ul nostru este folosind contul dumneavoastră de facebook, noi colectăm doar datele pe care v-ați dat acordul, când v-am cerut permisunea de a vă folosi de contul de facebook pentru a vă face în cont în site.

În contul dumneavoastră puteti vedea datele pe care le-am luat de la facebook, mai exact nume și prenume, email, data nașterii, sex, țara, oraș, poză.   

Oricând doriți puteți să vă ștergeți contul și în acest caz se șterg din bază de date toate datele dumneavoastră, punctajul și chiar tot ce ai scris pe forum.    

Datele colectate de la dumnevoastră le folosim doar pentru a îmbunătătii relația dumneavoastră cu alti membrii ai site-ului și a ne promova site-ul. 

Nu vom transmite nici unei terțe părti numele complet sau adresă dumneavoastră de email decât în condițiile unui acuz de fraudă, piraterie sau orice altă activitate ilegală.  

La crearea contului vi se prezintă "Termenii și Condițiile" site-ului și vi se cere acordul pentru a vă face cont pe site. 

Când ne accesați site-ul colectăm informații trimise automat de browser-ul dumneavoastră, cookie-uri, adresa de IP. 

Colectam de asemenea modul cum folosiți site-ul, ce butoane ați apăsat, timpul petrecut pe site, cu cine ați interacționat. Toate aceste informații le folosim doar pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră de joc. 

Singurul loc public în care este afișat numele dumneavoastră este în "Clasament".   Dacă aveți cont pe site nume și prenumele dumneavoastră apare în pagină "Adaugă-ți prietene" pentru a putea să vă găsească alte jucătoare de pe site, și așa veți putea juca împreună de fiecare data. 

Nu uitați oricând vă puteți șterge contul și în acel moment toate informațiile colecate de la dumneavoastră se vor șterge. 


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!
MagicJoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!

Azi, MagicJoly.ro, site-ul de divertisment si remi pe tabla si etalat cu calculatorul, a implinit un an.

Mai mult