Masă nouă remi pe tablă și etalat click pe poza pentru a mari poza

Masă nouă remi pe tablă și etalat

Dacă vrei să joci remi pe tablă și etalat cu alte jucătoare/jucători poți să îți faci o masă nouă, sau să te alături unei mese existentă

În imaginea de mai sus se vede zona de unde îți setezi ce fel de masă vrei și pe cine accepți la masa ta. Nu poți să joci cu o persoană care nu are încă 1000 de puncte, pentru că există riscul să nu știe remi pe tablă sau etalat și doar să îți strice jocul. Trebuie să câștige cel puțin 4 jocuri jucând remi etalat cu calculatorul sau remi pe tablă cu calculatorul (opțiunea Jolie). 

Dacă mergi pe variantă cu parolă, atunci nu se mai ține cont de celelalte opțiuni. 

După ce ai apăsat butonul "Masă Nouă Remi pe Tablă" sau "Masă Nouă Remi Etalat" vei fi redirectat/redirectată automat la masa de joc.  Aici ai opțiunea de a juca remi cu calculatorul (cu Jolie) până când cineva se alătura mesei tale. În acel moment jocul cu Jolie se întrerupe și la masa ta apare partenera/partenerul de joc.  

 Remi pe tablă sau remi etalat - masă cu parolă 

Dacă ai ales masă cu parolă, nu se mai ține cont de nici o opțiune, se poate așeza la masa ta numai persoana căreia i-ai comunicat parolă. Parolă apare pe masa de joc și așa o poți comunică ușor.   Poți să vorbești cu orice persoană din listă dacă apeși pe numele ei . 

 Lista de mese și butonul "Alege masă" - Alegi masa la care vrei să joci din lista de mese. 

 Când îți faci masă nouă poți să setezi viteza de joc. La masa normală ai 20 secunde ca să iei o piesă de jos și 40 de secunde că să dai pe masă o piesă. La masa rapidă timpul este la jumătate.

Poți să vorbești cu orice persoană dacă apeși pe numele ei. 

De asemeneaza poți să alegi cu cați jucători vrei să joci, unii se plâng că în 4 este prea lent. 

Pentru că apar din ce în ce mai mulți domni am redunumit Misterioasele noastre. Le-am spus simplu M, M de la Misterioasă/Misterios, sau de ce nu, Miss/Mister/Madam. 

Remi etalat fără cont se poate juca acum și de către persoanele fără cont, acele M-uri din lista de mese. 

Îți recomandăm să îți faci cont pentru că este extrem de simplu.  

Poți să te folosești de contul tău de facebook și apoi să îți alegi un alt nume care să fie afișat pe site. Poți de asemenea să îți schimbi și poza ta de la facebook. Așa vei rămâne un pic mai anonimă/anonim. 
Dacă nu dorești să îți folosești contul de facebook, trebuie să completezi un mic formular, ne trebuie un nume, o adresă de email și o parolă. Nimic mai simplu! 

Oricând dorești poți să ștergi contul și în acest caz se șterg din bază de date toate datele tale, punctajul și chiar tot ce ai scris pe forum.  

Dacă ești fan facebook poți să joci jocul nostru în facebook sau facebook gameroom la link-ul apps.facebook.com/magicjoly sau să ne cauți în secțiunea "Jocuri".

P. S. Dacă nu știi regulile jocurilor, vezi link-urile de mai jos:

Nu uita dacă apesi butonul "Ajutor" îți va spune mereu ce ai de făcut și de asemenea nu uita de cele 2 butoane ajutătoare care îți ordonează automat piesele de pe tablă.

Hai, intră în competiție! Joacă-ți șansele cu inteligență!


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro
Reguli joc

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro

Blocarea unui jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro se face din fereastra de chat. Apasati butonul +.

Mai mult