Cele mai populare 10 jocuri jucate în Facebook ți Facebook Gameroom click pe poza pentru a mari poza

Cele mai populare 10 jocuri jucate în Facebook ți Facebook Gameroom

Facebook, în ultima vreme nu înseamnă numai socializare. Mai nou, pe Facebook poți găsi cel mai bun joc, să citețti cum este vremea, să obții o slujbă, să comanzi mâncare, să începi o campanie de strângere de fonduri etc.

Dacă îți place să joci jocuri online dar ți să stai pe Facebook, acum nu trebuie să ieți de pe acest site pentru a te bucura de cele mai bune jocuri. Atât pe telefon, cât ți pe computer. 

Ațadar, iata cele mai populare 10 jocuri pe Facebook ți în Facebook Gamerook:

  1. Candy Crush Saga - milioane de oameni îl joacă ți are peste 900 de nivele.
     
  2. Farm Ville 2 - este un joc foarte interesant cu personaje ți peisaje. Este un joc în care înveți să ari, să semeni, să culegi recolta etc.
     
  3. Pet Rescue Saga - ața cum sugerează ți numele, Pet Rescue Saga este despre salvarea animăluțelor de casă. Oamenilor cărora le place să salveze ți să aibă animale de casă sunt foarte încântați de acest joc.
     
  4. Criminal Case - dacă ai visat vreodată să fii detectiv, atunci acest joc este potrivit pentru tine. În acest joc te poți alătura poliției pentru a rezolva misterul crimelor. Tu te afli la locul crimei pentru a căuta indicii, poți de asemenea interoga martori ți suspecți, poți căuta ți analiza dovezi pentru a-i prinde pe adevărații criminali. Femeile preferă să joace acest joc de pe telefonul mobil
    .
  5. Ball Pool - joc cu bile, biliard, Este un joc multi player, unde îi poți provoca pe alți jucători să înscrie cât mai multe puncte. Se remarcă prin grafica lui deosebită.
     
  6. Asphalt 8 Airborne - dacă ețti pasionat de curse de mațini, atunci acest joc este pentru tine.
     
  7. Texas holden Poker - un joc de Poker foarte distractiv, peste 50 de milioane de mâini câțtigate zilnic. Îl poți juca pe iPad, iphone sau Android. 
     
  8. Top Eleven Be a Football Manager - dacă ețti pasionat de fotbal sau vrei să conduci un club, atunci aici este locul perfect pentru ați satisface aceste dorințe. Poți să îți creezi propriul club de fotbal ți să joci împotriva altor jucători. 
     
  9. Angry Birds Friends -  joc cu păsări foarte popular, dar care a fost detronat de Candy Crush Saga si Farm Ville 2.
     
  10. MotorBike Rider - este un joc uțor de jucat mai ales dacă ețti pasionat de motociclete.

Și, în afara clasamentului, dar un joc frumos ți captivant este ți Remi pe Tablă-MagicJoly care se poate juca la propriul lui url https://www.magicjoly.ro, pe Facebook dacă apăsați <<Joacă Jocul>> din pagina noastră de facebook (facebook.com/magicjoly) sau îl găsiți ți în Facebook Gameroom dacă căutați REMI sau direct MAGICJOLY.


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP
Colțul fetelor

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP

O rețetă gustoasă, simplă, ușor de preparat, perfectă și pentru cei care țin dieta FODMAP.

Mai mult
Jocuri online care au depasit bariera de limbaj
Colțul fetelor

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj: candy crush saga, angry birds, rummy online

Mai mult