Comunitatea MagicJoly.ro click pe poza pentru a mari poza

Comunitatea MagicJoly.ro

M-am tot gândit cum ar fi ca într-o zi să îmi beau cafeaua cu una dintre jucătoarele de remi din comunitatea magicjoly.ro.

Sigur într-o zi se va întâmpla și asta, dar până atunci mi-am dat frâu liber imaginației.

Mă văd la o cafenea într-un mic oraș. Bucureștiul este prea mare și, chiar dacă îmi place foarte mult acest oraș, imaginația m-a dus în Orșova.

Sunt cu Liana, dar la fel de bine o poate chema Mariana, Amelia, Nicoleta, Mihaela, Miruna.

Este o femeie spre 40 de ani, căsătorită cu 2 copii. Are o fetiță în clasa a VII-a și un băiat student la Timișoara.

Noua mea prietenă este destul de ocupată cu copiii, cu serviciul dar nu a uitat că este femeie, așa că are o ușoară cochetărie când amestecă în ceșcuță și când gustă licoarea neagră în care a pus puțin zahăr și lapte. Å¢ine la silueta ei, dar nici într-atât încât să nu adauge puțin zahăr în cafea.

Îi place să joace remi. Ca noi toți, juca remi în trecut cu părinții și frații ei. Acum, însă, joacă mai mult remi online, mai ales când este singură. Îmi spune că îi place să joace remi pe tablă și uneori preferă să joace remi cu calculatorul pentru că sigur cineva o întrerupe și s-ar simți vinovată să întrerupă o partidă de remi, dar și să nu răspundă celui care o solicită.

De când cu Facebook-ul oferta de jocuri este uriașă. Chiar a jucat cele mai populare jocuri, primește invitații de la prietenele ei și încearcă tot timpul aplicații noi, dar tot remi îi place mai mult. Nu se plictisește niciodată. Este și foarte greu să te plictisești pentru că fiecare joc este altfel. În plus, mulțimea de combinații de piese de la jocul de remi îl face un joc de care cu greu te plictisești.

Îmi place să cred că îmi va spune că îi place și decorul site-ului magicjoly.ro: masa este așezată într-o cameră frumoasă și modernă, iar Jolie este mereu o gazdă primitoare, care zâmbește tot timpul. O întreb pe noua mea prietenă dacă s-a prins de ce am numit site-ul magicjoly. Zâmbește și spune că sigur că trebuie să aibă o legătură cu piesa magică Joly de la jocul remi, bineînțeles.

Cam aici se termină micul meu exercițiu de imaginație. Acum, haideți să jucați remi pe tablă online cu calculatorul (noi i-am spus Jolie) tocmai pentru a înțelege despre ce vorbesc fetele din comunitatea magicjoly și de ce le place atât de mult aici.

 


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP
Colțul fetelor

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP

O rețetă gustoasă, simplă, ușor de preparat, perfectă și pentru cei care țin dieta FODMAP.

Mai mult
Jocuri online care au depasit bariera de limbaj
Colțul fetelor

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj: candy crush saga, angry birds, rummy online

Mai mult