Copiii ți jocurile online click pe poza pentru a mari poza

Copiii ți jocurile online

O temă mult discutată azi, din păcate prezentată mai mult negativ, o reprezintă timpul petrecut de copiii noțtri în fața calculatorului. 

Prezentăm mai jos parerea unei mămici care s-a bucurat când ne-a descoperit ți care a învățat-o pe fiică ei să joace remi întâi online ți apoi au trecut ți la joaca offline :) a acestui joc.

Zi de zi aud cum părinții îngrădesc accesul copiilor la calculator ți mă întreb dacă e ceva în neregulă cu mine că nu am făcut lucrul acesta niciodată.

Și, până la urmă, de ce aț face-o? 

Ce m-ar putea deranja ața de tare?

Că văd cu câtă rapiditate tastează fetița mea?

Că ori de câte ori am o problemă în utilizarea calculatorului, fetița mea e cea care mă ajută?

O fi doar complexul meu vis a vis de utilizarea calculatorului care mă împiedică să-i restricționez timpul petrecut pe acesta?

Se tot vorbețte despre frumoasă noastră copilărie ți despre faptul că fiicele ți fiii noțtri nu au o copilărie.

Doamne, chiar o fi ceva în neregulă cu mine dacă spun că sunt uneori invidioasă că nu mi-am petrecut copilăria în epocă în care ți-o petrece copilul meu?

Va întrebați, poate, ce e ața de invidiat la copilăria copilului meu?

O invidiez pentru multitudinea de cărți din care poate alege, pentru lumea magică a jucăriilor de azi, o invidiez pentru accesul la calculator, pentru informația nelimitată la care are acces datorita internetului, o invidiez pentru faptul că a învățat să deseneze doar folosind internetul în timp ce eu abia trag două linii, o invidiez pentru lejeritatea cu care a învățat engleză amintindu-mi astfel calvarul pe care l-am trăit eu învățând această limbă. M-a uimit cu câtă uțurință a început să vorbească această limbă doar în urmă unor jocuri online care au obligat-o să vorbească engleză pentru a se înțelege cu  copii din întreagă lume, o invidiez că a reuțit să cunoască copiii acețtia în timp ce eu eram limitată doar la copiii din față blocului, o invidiez pentru muzică bună pe care a descoperit-o pe internet ți la care eu am avut acces abia la adolescentă după 1989. 


 Până la urmă ce e ața grav că ea joacă cărți sau remi online, iar noi jucăm aceleați jocuri cu copiii de pe scară. Atât timp cât îți îndeplinețte sarcinile țcolare chiar nu înțeleg de ce aț limită timpul petrecut la calculator? 


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP
Colțul fetelor

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP

O rețetă gustoasă, simplă, ușor de preparat, perfectă și pentru cei care țin dieta FODMAP.

Mai mult
Jocuri online care au depasit bariera de limbaj
Colțul fetelor

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj: candy crush saga, angry birds, rummy online

Mai mult