Două luni cu MagicJoly.ro click pe poza pentru a mari poza

Două luni cu MagicJoly.ro

Acum o lună am spus că o să ne sărbătorim la 1 lună, 6 luni și 1 an, dar nu mă pot abține să nu scriu cum a fost pentru noi această primă perioadă.

Ieri am făcut 2 luni de la lansare și cel mai frumos cadou a venit de la jucătoarele noastre. Nu știu cum, dar tocmai ieri au fost atât de multe jucătoare de remi online pe tablă încât am reușit să ne depășim propriul record - lucru pe care, recunosc, ni-l doream și îl așteptam de ceva vreme.

Nu am schimbat nimic în campaniile noastre de la Facebook și Google, pur și simplu a fost ceva natural. Mai multe femei drăguțe au aflat de noi și le face plăcere să joace remi pe magicjoly.ro. Iar asta nu face decât să ne bucure.

 

Noi într-o lună nu am reușit să facem tot ce ne-am propus pentru că lucrăm numai după orele de serviciu dar ceva, ceva tot am reușit să facem pentru “copilașul nostru”, MagicJoly.ro!

Am făcut un clasament, pentru ca orice joc câștigat să rămână aici, “în istorie” și fiecare jucătoare/jucător (pentru că avem și câțiva bărbați printre noi) să se bucure când revine pe site.

Încă multe jucătoare joacă fără cont, dar sigur și lor le place să joace remi cu calculatorul sau cu alte "Misterioase" pentru că avem un clasament și pentru ele și văd că numărul de jocuri jucate într-o zi este din ce in ce mai mare.

 

La cererea jucătoarelor noastre, lui Jolie i-am adăugat încă două partenere de joc, Emily și Abigail.

Și, pentru că aici suntem într-un loc unde ne jucăm, le-am făcut o mică poveste celor 3 avatarițe.

De la început Jolie a fost franțuzoaică. Așa am văzut-o noi mereu, pentru că franțuzoicele sunt cele mai dorite femei și știu să își pună în evidență femininatea. Uneori, pentru asta, nu au nevoie decât de un ruj roșu.

Emily am zis că ar fi frumos să fie o americancă: femeie independentă când este cazul, dar și foarte preocupată de familie atunci când își dedică toată viața creșterii copiilor și susținerii soțului.

Iar Abigail este israelianca noastră ca un omagiu adus celui care a făcut atât de popular în lume jocul de remi.

Așa am ajuns la sloganul: "O franțuzoaică, Jolie, o americancă, Emily, o israeliancă, Abigail, te provoacă la cea mai dură partidă de remi online pe tablă cu calculatorul".

Da, da, pe tine, o româncă - femeie frumoasă și descurcăreață. De frumoase se știe deja, dar noi suntem și harnice, și sufletiste, și determinate, așa că putem câștiga la jocul de remi în fața oricui.

 

Acum, că am dat iar din casă și am spus povestea ultimei luni, te invităm să facio partidă de remi pe tablă  cu Jolie, sau cu toate 3 roboțicile noastre sau să îți faci cont și să te așezi la masa de joc cu alte jucătoare de pe site.


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!
MagicJoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!

Azi, MagicJoly.ro, site-ul de divertisment si remi pe tabla si etalat cu calculatorul, a implinit un an.

Mai mult