Femeile pe internet - cand, cum și ce caută doamnele și domnișoarele în online click pe poza pentru a mari poza

Femeile pe internet - cand, cum și ce caută doamnele și domnișoarele în online

Te-ai gândit vreodată ce activități preferă, despre ce citesc, ce caută și cât de atente la detalii sunt femeile când, să spunem, fac cumpărături online? Pentru că ni s-a părut distractiv, dar și util să punem laolaltă toate aceste informații, iată mai jos concluziile la care am ajuns.

E relaxant de citit, dar la fel de bine datele de mai jos te-ar putea inspira și ajuta să înțelegi mai bine rolul femeilor pe internet în acest moment.
 
1). Femeile sunt publicul majoritar al jocurilor pe internet

La prima vedere, o concluzie cel puțin ciudată la care au ajuns specialiștii de la Internet Advertising Bureau, după ce au demarat un studiu targetat pe “audiența jocurilor din online”. La final, după ce s-a tras linie, s-a constatat că 52% dintre jucători sunt femei.

Au fost luate în considerare, însă, toate tipurile de jocuri, inclusiv cele din aplicațiile de pe telefon și jocurile de pe rețetele de socializare. Femeile caută pe internet relaxarea, iar una dintre modalitățile cele mai la îndemână sunt jocurile online. O concluzie care nu poate decât să ne bucure. Doar Magic Joly este și despre asta, nu?

2). Femeile – niște consumatoare mult mai atente la detalii atunci când vine vorba despre “shoppingul online”

După cum era de așteptat, femeile sunt mare amatoare de “shopping online”. În urma cercetărilor, s-a ajuns la concluzia că femeile sunt ceva mai creative și diferite când vine vorba despre cumpărăturile pe internet.

Se pare că femeile cumpără mai mult când un produs este la reduceri, își planifică strategiile de shopping gândindu-se la nevoile viitoare și cumpără mai mult și mai repede dacă site-ul respectiv implică și ceva socializare (forum, chat, secțiune de reviews etc.).

În plus, femeile sunt mult mai darnice decât bărbații. Așadar, ori de câte ori fac cumpărături online cumpără mai des cadouri pentru cei dragi. Un alt detaliu demn de menționat este că fac mai des cumpărături din implus și sunt mai receptive la emailurile de marketing, reduceri, cupoane etc.

3). Jocuri, cumpărături, relaxare informații utile din diverse domenii, videouri How To & DIY– printre principalele motive pentru care femeile sunt online

Ce caută femeile pe internet? Pe lângă jocuri și shopping online, femeile caută pe internet surse de a se relaxa, de a uita de grijile cotidiene, de a se reîncărca cu energie pozitivă. Poate de aceea, publicul majoritar al jocurilor online sunt femeile și poate de aceea femeile simt mai des nevoia de a posta fotografii cu ele în diverse ipostaze sau imagini cu locurile frumoase pe care le vizitează.

Pe lângă asta, însă, femeile sunt și pragmatice, inclusiv în mediul online. Ele caută deseori informații utile din diverse domenii de care sunt interesate în acel moment al vieții lor: bloguri de fashion, articole scrise de mămici, pagini Facebook nișate pe interesele lor etc.

Videoclipurile How To și DIY (Do It Yourself) sunt la mare căutare în special printre “mămicile digitale”, cele care vor informația acum și aici, cât mai simplu, repede și clar. Bineînțeles, pentru asta YouTube-ul este cea mai utilă și accesată platformă în acest sens.  

4). Femeile – creatoare de conținut pe internet

Pe lângă prezența semnificativă pe internet, femeile mai au un rol definitoriu în acest mediu: creează conținut aici, fiind aproape de ceilalți useri, conectându-se la nevoile celorlalți și creând în jurul lor o rețea importantă.

Potrivit studiilor, și aici cele mai active sunt “mămicile digitale”, acele femei care trebuie să afle mereu informații din diverse domenii. Ele nu doar caută punctual ceea ce doresc, însă apoi dau informația mai departe, creând, astfel, conținut online.

Datele arată că 70% dintre “mămicile digitale” creează conținut pe internet cel puțin lunar. Acestea își fac “researchul” înainte de a cumpăra sau încerca ceva, însă apoi se reîntorc în mediul online și scriu review-uri, postări pe blog sau comentarii Facebook. Așadar, ele “ridică sau coboară” branduri și deschid calea spre noi tendințe, într-o mulțime de domenii.

5). “Women on top” când vine vorba despre rețelele de socializare!

Un rezultat al studiilor ce nu ar trebui să ne mire deloc. Doar doamnele și domnișoarele sunt amatoare de discuții cu prietenele, întâlniri interesante și fotografii surprinzătoare, pe care trebuie să le împărtășească și cu ceilalți, nu?

Femeile sunt în fața bărbaților atunci când vine vorba de accesarea rețetelor de socializare. Un studiu realizat în America ne arată că procentul general, pe sexe, în accesarea rețelelor de socializare (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin) este de 74% vs. 62 % în favoarea femeilor.

6). Femei vs. Bărbați pe internet – cine câștigă această “bătălie”?

Bineînțeles, nu e un război în adevăratul sens al cuvântului, însă procentele, cel puțin cele din Statele Unite ale Americii, acolo unde s-au făcut studii pe acest segment, sunt cu adevărat uimitoare.

Nu de alta, dar femeile au fost din ce în ce mai prezente în mediul online, cu o creștere uimitoare în ultimii ani. La începutul anului 2018, s-a constatat că 89% dintre consumatorii de internet erau bărbați și 88% erau femei. Aproape egalitate acum, însă până la finalul anului s-ar putea să asistăm și la alte surprize.

Așadar, după cum era de așteptat, și în mediul online femeile au capacitatea de a-și crea un mic univers în care ajung atunci când vor să “evadeze” din cotidian, să se informeze, să fie alături de prieteni! Åži, după cum arată și procentele, suntem siguri că prezența feminină în online va fi și mai clar conturată în următoarea perioadă!

Ați citit acest articol din Colțul Fetelor, însă acum e timpul să încercați și cel mai colorat remi online, pe www.magicjoly.ro!


A fost de ajutor?    



remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP
Colțul fetelor

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP

O rețetă gustoasă, simplă, ușor de preparat, perfectă și pentru cei care țin dieta FODMAP.

Mai mult
Jocuri online care au depasit bariera de limbaj
Colțul fetelor

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj: candy crush saga, angry birds, rummy online

Mai mult