Primul nostru clasament click pe poza pentru a mari poza

Primul nostru clasament

Gata și primul nostru clasament!

Am pornit de la un slogan: "Joacă remi! Eliberează-ți mintea!". Remi este o bună terapie pentru mintea noastră plină de griji, iar combinațiile pe care le faci cu piesele în timpul jocului sunt atât de multe încât pur și simplu nu ai cum să te plictisești. Mie îmi place enorm să joc remi online pe tablă tocmai pentru această relaxare pe care mi-o oferă jocul de remi.

Cu toate astea, să nu uităm că el este un joc între mai mulți jucători (jucătoare, în cazul nostru), iar acolo unde este competiție trebuie să fie, nu-i așa, și un clasament.

Așadar, vă anunțăm că tocmai ce am făcut primul nostru clasament de pe site. Momentan este un clasament pe 7 zile, dar vor urma și altele.

Multe fete drăguțe preferă să joace pe site neautentificate, "misterioasele Magicjoly", cum le-am spus noi! E bine și așa, joacă mult și frumos, între ele, cu alte fete care deja au cont sau chiar cu “experta noastră în remi pe tablă”, Jolie.

Pe lângă necesitatea unui astfel de top, sper că acest clasament să le impulsioneze puțin și pe fetele care aleg să joace neautentificate pentru ca mai apoi să își facă și ele cont. Nu de alta, dar doar astfel își vor păstra punctajul.

Nu uitați că vor urma alte statistici care mai de care mai interesante și amuzante, însă și mici premii și recompense pentru cele mai bune dintre voi! 

Ar mai fi de menționat că avem și câteva conturi de la bărbați simpatici. Prin urmare, dacă ești, de fapt, “un misterios” și acesta este motivul pentru care nu ți-ai făcut încă cont, nu te îngrijora! Nu ești primul jucător bărbat de pe site! 

În cazul în care motivul pentru care nu te-ai înregistrat este acela că nu vrei să îți folosești contul de Facebook, te rog să îmi scrii mai jos, în secțiunea de comentarii sau în formularul de contact și rezolvăm noi cumva.

După cum spuneam, clasamentele sunt importante, la fel și autentificarea voastră pe site. Noi vă așteptam oricând să jucați remi online și, dacă veți considera și înregistrarea voastră un atu în plus, cu atât mai mult vă vom mulțumi!

Si, acum, gata, hai la un joc de remi online pe www.magicjoly.ro să vezi ce fain e să te relaxezi, să aduni puncte și să fii acolo, printre cei mai buni!


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!
MagicJoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!

Azi, MagicJoly.ro, site-ul de divertisment si remi pe tabla si etalat cu calculatorul, a implinit un an.

Mai mult