Jocuri online care au depasit bariera de limbaj click pe poza pentru a mari poza

Jocuri online care au depasit bariera de limbaj

Stiti cum muzica transcende limba? Ei bine, in mod similar exista si jocuri online care au un limbaj universal. Aceste jocuri sunt atat de populare incat limbajul nu este o bariera.
Iata mai jos cateva dintre aceste exemple, a jocurilor care prin proprietati, popularitate si tot ceea ce reprezinta au reusit sa (isi) apropie oamenii fara a se folosi de o limba comuna.

Candy Crush Saga

In mijloacele de transport, la locul de munca, pe aeroporturi si oriunde calatoriti in lume vedeti barbati, femei si copii deopotriva jucand Candy Crush Saga. Acest joc fara niciun pic de violenta, dar plin de bomboane si care te solicita sa te gandesti mereu la urmatoarea miscare este perfect pentru a ne petrece timpul intr-un mod distractiv si relaxant.

Stresul, grijile oamenilor, nevoia lor de a se deconecta de la ritmul infernal de viata - toate acestea sunt universare, iar acest joc pare a fi raspunsul unversal de a ne elibera de aceste angoase.

Pokemon Go 

Pokemon Go are in jur de 148 de milioane de jucatori fideli in intreaga lume care il folosesc in fiecare luna, 43% dintre jucatori fiind femei. Oriunde vezi un copil, un barbat sau o femei plimbandu-se prin parc, in mall, sau pur si simplu mergand pe strada, dar cu ochii in telefon este foarte posibil sa incerce sa prinda un Pokemon care se afla in imediata lui apropiere.

Faptul ca Pokémon GO a motivat copiii si tinerii sa petreaca mai mult timp afara este un bonus suplimentar, chiar daca asta inseamna ca isi iau telefoanele cu ei.

Angry birds

Unul dintre cele mai longevive jocuri online, Angry Birds a atras atentia jucatorilor de pretutindeni. Desi este un pic violent, acest joc a depasit orice bariera de limba, nationalitate sau de varsta. Pasarile sunt adorabile si trebuie sa faca cat mai multe pagube porcilor.

Pe cat de simplu, pe atat de captivant. Atat de captivant incat, imi povestea un prieten, la granita dintre doua tari, un granicer cu o mana tinea arma, iar cu cealalta juca Angry Birds.

De asemenea, sunt multe alte jocuri de carti sau cu piese, ca Solitaire, Mahjong, Rummy (desi la Rummy regulile difera destul de mult intre diferite nationalitati) care ne umplu timpul si ne elibereaza de grijile de peste zi. Si toate astea fara ca limba sa fie un impediment.

Pe magicjoly.ro poti juca rummy online cu Jolie (rummy online cu calculatorul) sau poti juca rummy online cu alti jucatori. Varianta noastra, romaneasca, neosa, de remi pe tabla si remi etalat. Si pentru ca spuneam ca Pokemon Go este jucat intr-o proportie mare de femei, jocul nostru de rummy online pe tabla si etalat este jucat in proportie de 60% de femei.

Momentan, jocul de remi MagicJoly se poate juca numai pe calculator, direct din browser, fara instalare, 100% gratuit.

Daca esti fan facebook poti sa joci jocul nostru in facebook sau facebook gameroom la link-ul apps.facebook.com/magicjoly sau sa ne cauti in secțiunea "Jocuri".

P. S. Daca nu stii regulile jocurilor, vezi link-urile de mai jos:

Nu uita daca apesi butonul "Ajutor" iti va spune mereu ce ai de facut si de asemenea nu uita de cele 2 butoane ajutatoare care iti ordoneaza automat piesele de pe tabla.

Hai, intră în competiție! Joacă-ți șansele cu inteligență!


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP
Colțul fetelor

Mancare de legume și piept de pui - o rețetă potrivită în dieta FODMAP

O rețetă gustoasă, simplă, ușor de preparat, perfectă și pentru cei care țin dieta FODMAP.

Mai mult