Remi pe tablă - MagicJoly se poate jucă acum direct în Facebook ți în Facebook Gameroom click pe poza pentru a mari poza

Remi pe tablă - MagicJoly se poate jucă acum direct în Facebook ți în Facebook Gameroom

MagicJoly-remi online pe tablă se poate juca acum direct în facebook, dacă ai jucat jocul nostru de remi online pe tablă il găsesti deja în contul tău de facebook la jocurile mele

De asemenea poți ajunge la jocul nostru pe facebook apăsând butonul "Joacă jocul" din pagina noastră de facebook (www.facebook.com/magicjoly). 
  
 Suntem și în Facebook Gameroom. Dacă o să căuți remi în facebook gameroom o să  ne găsești și de noi, ne recunoști ușor pentru că suntem cei mai mov.  Însă o căutare după cuvântul magicjoly are multe rezultate magice. Te las să le descoperi.
  

Facebook Gameroom este o platformă de jocuri pentru PC, disponibilă pe sistemului de operare Microsoft. Utilizatorii vor găsi jocuri online dezvoltate special pentru nouă platforma Facebook sau jocuri portate de pe mobil. 

Jocurile disponibile în acest moment în Gameroom se adresează jucătorilor ocazionali, fie ei adulți care au câteva minute de relaxare într-o pauză la birou sau copii. Insă ambiția celor de la Facebook este de a transformă Gameroom într-o platformă pentru toate tipurile de jocuri și inclusiv pentru gamerii inrăiti, dacă va reuși sau nu rămâne de văzut. 

Deci e simplu, cel mai captivant remi online pe tablă îl poți juca aici pe www.magicjoly.ro, direct din contul tău de Facebook sau în Facebook Gameroom.

 Dacă ai un telefon cu Android poți juca remi pe tablă pe mobil, atât online cât și offline  


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!
MagicJoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!

Azi, MagicJoly.ro, site-ul de divertisment si remi pe tabla si etalat cu calculatorul, a implinit un an.

Mai mult