Suntem în versiunea open beta click pe poza pentru a mari poza

Suntem în versiunea open beta

Da, da, pentru moment suntem doar în open beta.  Dacă ești curioasă ce o fi aia open beta, vezi pe aici.

Așa că jucați remi pe www.magicjoly.ro și trimiteți-ne problemele și ideile voastre pentru a putea să ajungem într-o versiune stabilă și apoi să devenim cel mai cool site de remi pentru femei  și nu numai! Nu de alta, dar acesta e un loc perfect de jucat remi, dar și unul în care te poți destinde și uita de grijile de peste zi!

Joci o partidă de remi, discuți un pic cu o parteneră de joc despre tot ce vrei tu: vremea din țara, rețeta de plăcintă cu dovleac cum o făcea bunica ta, relații, citești câte un articol interesant din zona "Colțul fetelor" și, gata, mintea ți se eliberează și ziua se încheie :)

O luăm încet, încetișor, zonă cu zonă, am dat acces la site/joc doar celor din vestul României pentru că așa spune google trends, că acolo sunt cei mai mulți interesați de remi și după ce vedem cum ne descurcăm cu hosting-ul, după ce mai reparăm, îmbunătățim și adăugăm lucruri noi mărim raza în care ai acces la site-ul nostru. 

O să fim vizibili și pe mobil și în toată țara, însă mai durează un pic.

Avem un formular de contact aici sau ne poți scrie direct de forum pe linkul "Discuții serioase" în secțiunea "Versiunea open beta" dacă ești din zonă în care am dat acces jocului. 

Am pregătit și un mini blog "Colțul fețelor" unde am scris câteva articole despre fete, femei, internet, remi, jocuri online, plăcintă cu dovleac, parfumuri, copii, etc.  

Hai și acolo să citești chestii faine și utile, după care nu uita că tare ne-ar bucura să ne lași un feedback, un “citit” acolo, în secțiunea de comentarii să știm că ești aici și îți place de noi. Bineînțeles, dacă vrei să scrii mai mult, îți vom mulțumi și ne vom grăbi să îți și răspundem.

Acum pentru că tot ai aflat că am lansat un site unde poți să joci remi online, hai să joci remi în lumea ta


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!
MagicJoly.ro

Azi am împlinit un an!!!!

Azi, MagicJoly.ro, site-ul de divertisment si remi pe tabla si etalat cu calculatorul, a implinit un an.

Mai mult