De ce ar fi bine să îți faci cont pe magicjoly.ro click pe poza pentru a mari poza

De ce ar fi bine să îți faci cont pe magicjoly.ro

Ne bucurăm să te avem alături chiar și ca anonimă, insă am dori să te rugăm să îți faci cont dacă ți-a plăcut jocul cu Jolie. 

Ne dorim mult ca Magic Joly să fie o comunitate prietenoasă, și la o masă unde se joacă cel mai colorat remi online să ajungă 4 jucătoare care se cunosc, 4 femei drăgute, care să se cunoască fie în viață reală, fie de aici, din mediul online ți care data viitoare să îți planifice alte întâlniri la fel de drăguțe, pe care să le joace tot impreună.  

Cu cât mai multe conturi Magic Joly, cu atât vom face clasamente și apoi tot felul de competiții, cu premii parfumate și aromate.

Să-ți faci cont pe  www.magicjolie.ro e super simplu! Apeți doar două butoane: butonul “Autentificare” din meniul jocului și apoi “Continuă cu Facebook”. 

Datele stocate despre tine sunt doar datele pentru care îți cerem acordul, pe care le primim de la Facebook și pe care le poți vedea și tu în “Contul tău”.

Atunci când îți ștergi contul de pe site, sunt șterse din bază de date și toate datele tale, ața că ești în sigurantă. Drept dovadă, uite aici cum poți să îți ștergi contul deși sperăm că asta să nu se întâmple prea curând.  

Acum, hai să îți faci un cont ți să joci remi în lumea ta


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro
Reguli joc

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro

Blocarea unui jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro se face din fereastra de chat. Apasati butonul +.

Mai mult