Am scos limitarea de timp de la jocul de remi online cu calculatorul click pe poza pentru a mari poza

Am scos limitarea de timp de la jocul de remi online cu calculatorul

La cererea jucătoarelor noastre am scos limitarea de timp de la jocul cu Jolie.  

Până acum, când jucai remi online cu calculatorul, dacă nu mutai o piesă timp de 45 de secunde, calculatorul intervenea automat și muta o piesă în locul tău. Mișcare nu foarte agreată, se pare, de multe dintre jucătoarele noastre.

Așadar, pentru că ținem cont de toate sugestiile și nemulțumirile voastre (pe care vă rugăm să ni le transmiteți), de acum, la jocul cu Jolie (experta noastră în remi pe tablă), calculatorul nu va mai muta în locul tău! Poți să lipsești cât vrei și să îți continui jocul mai târziu.

După cum vezi și în imagine, Jolie și-a pus căștile și ascultă un pic de muzică până te eliberezi și te întorci la masa ei de joc pentru a vă continua jocul.

V-am mai spus povestea lui Jolie de câteva ori, acum vă reamintesc doar faptul că alegerea numelui ei a venit pornind tot de la cuvântul Joly, piesa magică de la jocul de remi, piesă care a ți dat de fapt numele site-ului, magicjoly.ro.

Designerul nostru i-a conceput un chip frumos și a ațezat-o într-un decor cald, primitor, plin de culoare și obiecte frumoase. 

Jolie nu este doar partenera ta de joc, ea este avatarița site-ului care te va asista și îndruma în toate paginile site-ului. 

După cum ai văzut, Jolie te așteaptă deja în frumoasa ei casă, pentru a te ațeza la masa de joc, așa că hai să joci remi în lumea ta!


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro
Reguli joc

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro

Blocarea unui jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro se face din fereastra de chat. Apasati butonul +.

Mai mult