Una mai misterioasă ca alta click pe poza pentru a mari poza

Una mai misterioasă ca alta

 La aproape o lună de la lansare, 8 Martie 2018 este data în care am iesit si noi în lumea mare a internetului. Pentru că multe doamne/domnițoare (Misterioasele noastre, cum ne place să le numim) preferă să joace remi online pe tablă pe magicjoly.ro anonime, ne-am gândit să facem un sistem de invitații pentru a putea si ele să joace cu alte jucătoare care sunt pe site în acel moment. 

Din când în când, nu spun când este acest "când", trebuie să joci câteva jocuri cu calculatorul (opțiunea Jolie), pentru a primi ca bonus dreptul de a trimite unei alte jucătoare care este în acel moment online o invitație să joace cu tine. 

Dacă îți este acceptată invitația, calculatorul te va ațeza automat la masa de joc împreună cu"misterioasa" sau cu o doamnă mai puțin misterioasă care are cont la noi în joc, cu cea pe care ai invitat-o.

Dacă invitația ți-a fost refuzată, nu te întrista poți să inviți pe altcineva sau să continui să joci cu calculatorul. Jolie, Emily si Abigail sunt expertele noastre în remi online pe tablă, în față lor sansele tale de câstig sunt destul de mici, dar chiar ți ele pot fi înfrânte.

Dacă te-ai săturat să fii una dintre misterioase, atunci poți să îți faci cont pentru a juca remi online pe tablă cu prietenele tale ți să faci parte din comunitatea femeilor pasionate de remi  de pe magicjoly.ro

Să joci cu alte jucătoare de pe site este mult mai simplu dacă ai cont în site pentru că poți să inviți la masa ta de joc alte jucătoare oricând, vezi opțiunea "Cu viitoare prietene" din pagină "Alte jocuri". 

 


A fost de ajutor?    


remi online pe tabla gratis

Comentarii

Nou pe magicjoly.ro

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro
Reguli joc

Cum blochezi un jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro

Blocarea unui jucator la jocul de remi, MagicJoly.ro se face din fereastra de chat. Apasati butonul +.

Mai mult